Hastings Architecture

Say hi by email or 615.329.1399

Hastings Architecture

Next Project

Alfred Williams & Company

This adaptive reuse rejuvenates an assemblage of four warehouse buildings. The modern and crisp aesthetic is the perfect backdrop for the refined products Alfred Williams showcases. The design concept is reflective of an art gallery – open, bright, and clean – the space is a canvas for the furniture.

Circulation facilitates a unique and deliberate procession. The once disjointed, multi-level circuitous pathways through the buildings are transformed into wide corridors and ramps, sittable steps and break-out moments. The main ramp connects the entry, open workspace, library and work café. The secondary ramp leads to a customer experience showroom, with a large meeting room and mock-up space. Creating connectivity throughout promotes a highly customizable and exploratory experience, and reflects the energetic culture of Alfred Williams & Company.

Location
Nashville, Tennessee
Size
11,000 square foot showroom/office; 10,000 square foot warehouse
Recognition
AIA Tennessee, Merit Award
AIA Middle Tennessee, Merit Award
Photographer
McGinn Photography